Catering

BBQ Service

Brunch

Buffet in Panningen

Wilt u genieten van een heerlijk buffet in Panningen en Egchel? Dan is brasserie en catering In de Sprunk een goede keuze. U wordt in de brasserie ontvangen door een vriendelijke gastheer of gastvrouw en onze koks bereiden voor u de mooiste gerechten. Onze koks beschikken over een grote creativiteit in het bereiken van absolute smaaksensaties bij onze koude en warme buffetten. Ook verzorgen wij graag een echte Limburgse koffietafel of een heerlijke brunch voor u. Voor vergaderingen of andere bijeenkomsten kunt u gebruik maken van één van onze zalen of kleinere ruimtes. Waar u zich in alle rust kunt terugtrekken.

 

Perfect verzorgde catering

Ook voor een perfect verzorgde catering in Panningen en omgeving kunt u terecht bij brasserie en catering In de Sprunk. Wilt u een feest organiseren en wilt u uw gasten welkom heten met een uitgebreid en smakelijk buffet en wilt u zelf niet uren in de keuken staan? Dan is een catering, tot in de puntjes verzorgd door ons voor u een uitkomst. Wij bieden u een ruim scala aan warme en koude buffetten, waarmee u de plank nooit mis slaat. Uw gasten zullen zich van harte welkom voelen en uw gastvrijheid waarderen. Wij zorgen altijd voor een punctuele aflevering van de bestellingen. Om u goed van dienst te kunnen zijn luisteren wij goed naar uw wensen en baseren daar een passende catering op.

 

Buffet verzoring in Panningen

BBQ service

Een geslaagde barbecue begint met onze barbecue service. Wij leveren u vanaf 15 personen een kosteloze gasbarbecue inclusief de gasfles in bruikleen. Bij minder dan 15 personen vragen wij een geringe vergoeding. Naast de BBQ leveren wij u ook servies en bestek voor eenmalig gebruik. Als u dat wilt kunnen wij ook porseleinen servies en RVS bestek meebrengen tegen een kleine bijbetaling, deze kunnen vuil geretourneerd worden.

Wij verzorgen de BBQ volledig en nemen u alle zorgen uit handen. U heeft de keuze uit drie verschillende barbecue pakketten, afhankelijk van uw wensen. Wij leveren het vlees, de salades, de sauzen en het brood. Ook verzorgen wij graag feestbuffetten voor u. Wij leveren de hapjes en de salades en alles wat u verder nodig heeft om uw gasten te verrassen. Wilt u verzekerd zijn van een perfect verzorgde catering in Panningen en omstreken, dan kunt u vertrouwen op de expertise van brasserie en catering In de Sprunk. Veel klanten hebben wij al mogen voorzien van een kwalitatief hoogstaande catering tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Neem contact op met ons

Ook u laten wij graag kennismaken met onze heerlijke gerechten. Informeert naar alle mogelijkheden voor een perfect verzorgde catering of brengt u eens een bezoek aan onze brasserie om u te laten verwennen door onze koks en vriendelijke bediening.