Catering

BBQ Service

Brunch

Catering service Maasbree

Brasserie en catering In de Sprunk ontvangt graag gasten uit onder andere Maasbree en Egchel voor heerlijke buffetten. Wij bieden u een sfeervolle omgeving, waar u kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Onze koks zijn zeer creatief in het samenstellen van verrukkelijke koude buffetten en warme buffetten. Ook voor een authentieke Limburgse koffietafel of een brunch kunt u bij ons terecht. Voor zakelijke bijeenkomsten of andere activiteiten bieden wij u volop de gelegenheid, hiervoor beschikken wij over een aantal zalen en kleinere ruimtes, waar u in alle privacy kunt vergaderen of een besloten bijeenkomst kunt organiseren.

Catering van uw feest Maasbree

In de Sprunk verzorgt ook de catering in de regio Maasbree. Heeft u een feestje en wilt u uw gasten verrassen op een goed verzorgd buffet, of heeft u gewoon zelf geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is catering door ons voor u de ideale oplossing. Wij kunnen alle warme en koude buffetten voor u verzorgen, waarbij de kwaliteit ons een goede naam heeft bezorgd in de regio. Wij zijn altijd punctueel en zorgen dat de bestelde gerechten altijd ruim op tijd bezorgd worden. Het zal uw gasten aan niets ontbreken, wij voeren serviceverlening hoog in het vaandel, luisteren goed naar uw wensen en stemmen daar een perfecte catering op af.

Catering Service Maasbree

BBQ Catering

Beroemd is onze barbecue service, wat uw feestje tot een onvergetelijke belevenis kan maken. U krijgt de beschikking over een gasbarbecue inclusief gasfles die wij gratis uitlenen bij een afname vanaf 15 personen. Voor minder personen vragen wij een kleine vergoeding. Ook alle benodigdheden zoals servies en bestek voor eenmalig gebruik en vleestangen in bruikleen worden meegeleverd. U kunt ook kiezen voor porseleinen servies en RVS bestek tegen geringe bijbetaling. Deze hoeven niet afgewassen te worden, u kunt ze ongewassen retourneren.

De BBQ wordt door ons volledig verzorgd, u heeft er zelf geen omkijken naar. Wij bieden u de keuze uit drie verschillende barbecue pakketten, waarbij het vlees, de salades, de sauzen en het brood door ons geleverd worden. Ook leveren wij feestbuffetten, waarbij wij de hapjes en salades en alles wat u wilt netjes voor u verzorgen. Wilt u zich verzekeren van een uitstekend verzorgde catering, die uw gasten zeker kunnen waarderen? Dan is brasserie en catering In de Sprunk uw aangewezen partner in de regio Maasbree. Wij mogen al vele vaste klanten tot onze klantenkring rekenen, die zeer te spreken zijn over de topkwaliteit die wij leveren en de gunstige tarieven die wij kunnen aanbieden.

Neem contact op met ons

Graag laten wij u ook kennismaken met onze creativiteit en smaaksensaties. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van de door ons verzorgde catering. Ook heten wij u graag van harte welkom in onze brasserie om kennis te maken met de door ons geserveerde gerechten. Wij beloven u een onvergetelijke ervaring!