Catering

BBQ Service

Brunch

Catering service Grashoek

Gasten uit Grashoek en Egchel kunnen prima terecht bij brasserie en catering In de Sprunk voor een heerlijk warm of koud buffet. U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer en de koks bereiden voor u de heerlijkste gerechten. De koks zijn heel creatief in het combineren van verschillende smaken, wat zorgt voor een heerlijk buffet. Ook kunnen wij een originele Limburgse koffietafel voor u verzorgen of een heerlijke brunch. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij leveren topkwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Ook voor een vergadering of andere bijeenkomst bent u bij ons van harte welkom. Hiervoor beschikken wij over een aantal zalen of kleinere ruimtes, waar u in alle privacy uw gang kunt gaan.

Catering

Brasserie en catering In de Sprunk heeft zich ook gespecialiseerd in een uitgebreide catering. Wilt u uw feest tot in de puntjes laten verzorgen door een ervaren en veelzijdige cateraar en wilt u zelf niet de voorbereidingen verzorgen, dan is een catering, door ons verzorgd voor u een goede optie. In ons assortiment hebben wij een groot aantal koude en warme buffetten, waarmee u uw gasten zeker zult verrassen. Een beter welkom kunt u niet wensen voor uw gasten, het zal hun aan niets ontbreken. Een bestelling wordt altijd ruim op tijd afgeleverd. Om een passende catering te kunnen verzorgen gaan wij met u in gesprek, om zo de catering volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften.

 

Catering Service Grashoek

BBQ verhuur

Ook bieden wij onze klanten een uitgebreide barbecue service. Vanaf 15 personen kunt u gratis een gasbarbecue met gasfles gebruiken, bij een afname van minder dan 15 personen berekenen wij een kleine vergoeding. Het stevig bestek en servies voor eenmalig gebruik is inbegrepen. Tegen een kleine meerprijs kan ook gekozen worden voor servies van porselein en bestek van RVS. Deze kunnen ongewassen geretourneerd worden.

Bij de verzorging van uw BBQ heeft u geen omkijken naar de voorbereidingen. Wij leveren al het vlees, salades, sauzen en brood. U kunt daarbij kiezen uit drie verschillende barbecuepakketten, afgestemd op uw wensen. Ook voor feestbuffetten voor uw feest in de regio Grashoek bent u bij brasserie en catering In de Sprunk aan het juiste adres. Allerlei hapjes en salades naar uw keuze worden bezorgd, wat uw gasten een welkom gevoel zal geven. U kunt hierbij vertrouwen op onze ervaring en vakkundigheid om het uw gasten volledig naar de zin te maken. Al onze catering verzorgen wij tegen een betaalbaar tarief.

 

Neem contact op met ons

Om u kennis te laten maken met onze heerlijk bereide gerechten bent u ook van harte welkom in onze brasserie, u kunt rekenen op een hartelijke ontvangst, een nette bediening en een uitgebreide keus aan verrukkelijke gerechten.