Catering

BBQ Service

Brunch

Catering service Beringe

Gasten uit onder andere Beringe en Egchel hebben inmiddels hun weg weten te vinden naar brasserie en catering In de Sprunk in Koningslust, waar zij worden ontvangen in een sfeervolle brasserie om te genieten van een veelheid aan warme en koude buffetten. Onze koks bereiden voor u de heerlijkste gerechten en u merkt dat deze met liefde bereid worden. Naast de warme en koude buffetten kunt u zich ook laten verrassen met een authentieke Limburgse koffietafel of een smakelijke brunch. Wat u ook kiest, wij bieden u de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief. Brasserie en catering In de Sprunk kunt u ook bezoeken voor zakelijke doeleinden, hiervoor beschikken wij over een aantal zalen en kleinere ruimtes, bestemd voor onder andere vergaderingen of bijeenkomsten.

Catering Service Beringe

Catering van uw feest

Cateringservice is één van de kernactiviteiten van brasserie en catering In de Sprunk. Wilt u een perfecte verzorging van uw feest in Beringe en omstreken laten verzorgen door een creatieve cateraar dan kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen. Wij besparen u daarmee urenlang in de keuken staan, om uw gasten van een heerlijke maaltijd te voorzien. Wij bieden verschillende warme en koude buffetten, die zeker in de smaak zullen vallen bij uw gasten. Wij zorgen voor een punctuele aflevering en stemmen de catering volledig af op uw individuele wensen, zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Bekend in de regio is onze barbecue service. Bij meer dan 14 personen lenen wij u een complete gasbarbecue met gasfles zonder kosten. Bij minder dan 15 personen rekenen wij een kleine bijdrage in de kosten. Ook stevig bestek en servies voor eenmalig gebruik zijn inbegrepen. Geeft u de voorkeur aan porseleinen servies en RVS bestek, dan is dat geen probleem. Wij leveren deze voor een geringe vergoeding en u kunt deze vuil inleveren.

BBQ Catering

Voor het verzorgen van uw BBQ nemen wij u alle zaken uit handen. Al het vlees, de salades, de sauzen en het brood leveren wij, u kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, afhankelijk van uw voorkeuren. Ook kunnen wij uw feest verzorgen met complete feestbuffetten. Wij bieden een keuze uit een grote verscheidenheid aan hapjes en salades, waarmee u uw gasten een welkom gevoel zult geven. Het zal uw gasten aan niets ontbreken, hierbij kunnen wij bouwen op een ruime ervaring. De catering wordt door ons aangeboden tegen een zeer gunstig tarief.

Wilt u eens proeven van onze heerlijke gerechten, dan heten wij u graag welkom in onze brasserie. Wij ontvangen u hartelijk, zorgen voor een keurige bediening en onze koks maken tongstrelende gerechten voor u.

Contact